Op dit moment wordt Oma’s Soep vooral gefinancierd met behulp van subsidies en fondsen. De wens van Oma’s Soep is om uiteindelijk zelfredzaam te zijn en door heel Nederland Oma’s Soep aan te kunnen bieden. 

U kunt de heerlijke dagverse soep boordevol groente van Oma’s Soep bestellen voor evenementen, voor op het werk, voor je restaurant, of voor andere locaties in Amsterdam. Elke bestelling dient uiterlijk één week voor levering besteld te worden, of telefonisch (+31 6 5108 9164), per mail (info@omassoep.nl), via onderstaand bestelformulier of via onze caterpartners:

 

 

 

 

 

Oma’s Soepen

Samen met onze opa’s en oma’s maken we de volgende soepen:

  • Courgette venkel met zwarte peper (Vegan) 
  • Pittige Pompoen met sinaasappel (Vegan) 
  • Thaise zoete aardappel paprika met kokos (Vegan)
  • Champignonsoep met peterselie
  • Hollandse Erwtensoep (Vegan)
  • Hollandse Mosterd met prei
  • Kippensoep met wok groenten
  • Tomatensoep met basilicum

Evenementen en bedrijfslunches

Voor evenementen kunnen we soepen in Amsterdam leveren bij een minimumafname van 20 liter per levering. Buiten Amsterdam zullen hiervoor ook extra bezorgkosten in rekening worden gebracht.

Bedrijfslunches voor een langere periode met een structurele afname kunnen geleverd worden met een minimumafname van 10 liter per levering.

Voor bedrijfslunches en eenmalige evenementen kan de soep worden geserveerd in een warmhoudpan met en (optioneel) soepbekers en lepels.

Het beste is om even telefonisch contact op te nemen met Max om te kijken naar de mogelijkheden en prijsafspraken: +31 6 5108 9164. Mailen kan ook naar max@omassoep.nl

Catering, Restaurants en Cafe’s. 

Voor catering, restaurants, café’s en bedrijven kunnen we structureel soep aanleveren. Dit kan zijn door zelf een paar van onze heerlijke soepen uit te kiezen, of u kunt zich wekelijks laten verrassen. Uiteraard kunnen we rekening houden met uw dieetwensen (vegan, vegetarisch, halal, glutenvrij)

Aan restaurants, cateraars en meerdaagse evenementen leveren we de soepen ingevroren. 

Bestelformulier