Sales Stagiair


Over Oma’s Soep

Oma’s Soep is een snelgroeiende sociale onderneming, met als doel om jongeren en ouderen samen te brengen. Dit doen we door gezellige kookdagen te organiseren, waar we volgens Oma’s recepten samen heerlijke soepen maken. Onze jonge vrijwilligers zorgen ervoor dat elke kookdag een feestje wordt. Zo willen we door middel van gezelligheid en plezier ouderen plezier geven en eenzaamheid verminderen.

Om deze kookdagen te financieren, verkopen we de overgebleven soep van kookdagen en extra geproduceerde soep. We verkopen onze soepen aan cafe’s, bedrijven, evenementen, cateraars en retail. Sinds 1 november liggen we ook in de schappen van Albert Heijn, Spar, Marqt en Picnic.

Onze droom is om door heel Nederland jong en oud samen te kunnen brengen, en om dit te realiseren moeten we landelijk meer soep gaan verkopen. Hiervoor zoeken wij een enthousiaste Sales stagiair, die samen met het fulltime team Oma’s Soep tot een nog groter succes gaat maken!

Wat zoeken we in jou? 

Je zit vol met positieve energie, gaat zelfstandig te werk en je bent van nature sociaal erg sterk. Je wordt enthousiast van verkopen en deals binnenhalen en tegelijkertijd ben je in staat het sociale & duurzame verhaal van Oma’s Soep authentiek te vertellen. Tegelijkertijd kom je je afspraken na en zorg je er met je creativiteit voor dat nieuwe klanten lange termijn klanten worden. Verder komt het goed van pas als je je rijbewijs hebt en bereid bent 6 maanden stage te lopen (iets meer of minder is in overleg ook mogelijk).

Wat kan je allemaal gaan doen?
We geven je graag de verantwoordelijkheid over het werven van nieuwe partners in de horeca en het bedrijfsleven. Dit kunnen zowel lokale als landelijke cateraars zijn, restaurants, hotels en bedrijven. We vertrouwen je ook het contact met een aantal bestaande klanten toe (zoals Anne&Max, VandeBron, KPN en Deloitte). Je denkt mee over de sales strategie van Oma’s Soep. Hiervoor werk je ook samen met de oprichter, die eindverantwoordelijk is voor de sales.

Om het raakvlak met de ouderen en het sociale concept te optimaliseren, zal je ook eens in de twee weken meegaan en plezier maken op een kookdag met de ouderen.

Wat kun je van ons verwachten? 
Een omgeving waarin je de vrijheid krijgt jezelf razendsnel te ontwikkelen en je leert je eigen salesstrategie uit te voeren. Je krijgt een kijkje in de keuken van een van de snelst groeiende sociale start-ups, leert over de opkomende duurzame voedselindustrie en komt in contact met grote bedrijven die ook Oma’s Soep willen afnemen of laten groeien. De oprichter zal je ook de nodige begeleiding geven en meenemen naar sales meetings (vooral in het begin word je hierin intensief begeleid).

Verder mag je van ons het volgende verwachten:

  • Begeleiding van de oprichter en business manager.
  • Stagevergoeding van 200 euro per maand (+ bonusstructuur)
  • De vrijheid om al je creativiteit te uiten om deze startup te laten groeien.
  • De mogelijkheid om na 6 succesvolle maanden een contract aangeboden te krijgen.

Voel jij dat je enthousiast wordt van Oma’s Soep en wil jij hier aan meehelpen? Stuur dan je cv en motivatie naar martijn@omassoep.nl