Stage lopen bij Oma’s Soep


Business development stagiair gezocht!

Oma’s Soep is een snelgroeiende social-enterprise, waarbij dagelijks met ouderen soep wordt bereid. Momenteel zijn we actief in alle stadsdelen van Amsterdam, met als hoofddoel eenzaamheid onder ouderen tegen te gaan. Zo ontmoeten ouderen elkaar op structurele basis en ‘grootmoeders’ recepten worden weer herleefd. Op dit moment helpen we al zo’n 120 ouderen per week, en dit moeten er alleen maar meer worden! Tevens wordt Oma’s Soep ook in Groningen opgestart! Een mooi extraatje is dat we overgebleven groenten  van verschillende Marqt locaties gebruiken in onze soepen. Op deze manier draagt Oma’s Soep ook een beetje bij om minder voedsel te verspillen.

Oma’s Soep levert haar soepen aan bedrijven, restaurants, supermarkten en cateraars. De structurele afnemers zijn razend enthousiast en de
potentie om nog veel meer ouderen te kunnen helpen is groot. Oma’s Soep groeit momenteel hard en komt geregeld in de landelijke media terecht. Vereenzaming is een groot probleem in Nederland, waar veel aandacht naar toe gaat. 

Wat zoeken wij in onze Stagiairs? 
Gezien de potentie en snelle groei die we nu met Oma’s Soep doormaken, zijn we opzoek naar een stagiair die heel veel energie heeft, gestructureerd te werk kan gaan en positief in het leven staat. Eerlijk is eerlijk, bij Oma’s Soep loopt het soms in de soep en kunnen er nog heel veel dingen verbeterd worden. Daardoor is een flexibele en open geest essentieel om deze uitdagende stage aan te kunnen. De positieve kant van het verhaal is dat Oma’s Soep landelijk grote potentie heeft, je zelf veel invloed kan uitoefenen op het groeiproces en dat het zomaar kan zijn dat Oma’s Soep over 1 jaar in elke supermarkt ligt. 

Jij bent sowieso: 
·       in het bezit van een Rijbewijs B
·       Bezig met HBO– of universitaire opleiding (of afgestudeerd),
·       bereid 3-6 maanden stage te lopen.

Business Development stagiair
Als Business Development stagiair bij Oma’s Soep krijg je de verantwoordelijkheid over een groot gedeelte van de sales en marketing. Je bent mede verantwoordelijk voor het managen van de drie belangrijkste verkoopkanalen van Oma’s Soep: bedrijven, cateraars en events.

Verder:

  • Krijg je de verantwoordelijkheid over het werven van nieuwe partners 
  • Krijg je de leiding over het contact met de bestaande klanten. 
  • Geven we je de vrijheid om het contact met de bestaande en toekomstige verkoopkanalen te
    perfectionaliseren. (restaurants, bedrijven, retail en evenementen)
  • Werk je nauw samen met gerenommeerde partners, zoals ABN-AMRO, Marqt, Anne&Max en Vibegroup.
  • Kook je eens per week met de ouderen, om zo het raakvlak met het sociale concept optimaal te waarderen en te kunnen verbeteren.
  • Denk je mee over de sales- en marketingstrategie van Oma’s Soep op lokaal en nationaal niveau.
  • Draag je het sociale en duurzame verhaal van Oma’s Soep uit.

Wat ga je doen? 
Je werkt nauw samen met de oprichter en business manager om dit sociale initiatief naar een hoger niveau te tillen.

Wat kun je van ons verwachten? 
Vooral een ongelofelijk leerzame, uitdagende en unieke ervaring waarin je je zowel op persoonlijk als op professioneel vlak gaat ontwikkelen. Je krijgt een kijkje in de keuken bij een van de snelstgroeiende sociale start-ups. Verder mag je van ons het volgende verwachten: 
·       Fulltime begeleiding van de oprichter en business managers
·       Stagevergoeding van 200 euro per maand. 
·       De vrijheid om al je creativiteit te uiten om deze start-up te laten groeien.

Bovenal zal je van deze stage enorm veel leren en zal het je veel brengen. Je komt al meteen op hoog niveau in contact met grote bedrijven, zorgorganisaties en andere gemeentelijke instellingen. 
Ben je geïnteresseerd? Is deze stage op je lijf geschreven? Ga jij de uitdaging aan en een substantiële bijdrage leveren aan het succes van Oma’s Soep? Stuur dan je cv en motivatie naar fleur@omassoep.nl!