Structurele Vrijwilliger


Kom bij Oma’s Soep!
Geweldig voor de oudjes, leerzaam voor jezelf

Oma’s Soep is een snelgroeiende sociale startup, waarbij ouderen en studenten dagelijks soepen maken van overgebleven groenten. Zo gaan we eenzaamheid en voedselverspilling tegen. Door de corona crisis is dit tijdelijk helaas niet meer mogelijk, maar is onze hulp aan ouderen nog belangrijker. Daarom doen wij nu het volgende: wekelijks bezorgen vrijwilligers pakketjes bij eenzame ouderen thuis met daarin een Oma’s Soepje en een persoonlijke kaartje van vrijwilligers om met eenzame ouderen contact te houden. Deze activiteiten om eenzaamheid tegen te gaan kunnen wij financieren door het verkopen van soepen in de Albert Heijn, Spar, Picnic, AH to Go en Jan Linders Supermarkten. Daarnaast verkoopt Oma’s Soep ook haar soepen voor de lunch aan bedrijven, horeca, ziekenhuizen en hotels. De omzet van de verkopen wordt gebruikt om meer eenzame ouderen te helpen.

Wil jij graag meehelpen bij Oma’s Soep en daarmee eenzame ouderen blij maken? Als structurele vrijwilliger bij Oma’s Soep krijg je de kans om constant een glimlach op het gezicht van de ouderen in Nederland te toveren.

Kan jij je helemaal vinden in de visie van Oma’s Soep? Ben je een of meerdere dagen / dagdelen per week beschikbaar voor een langere periode? Heb jij altijd al een stapje extra willen zetten om je in te zetten voor de opa’s en oma’s in Nederland? Lees dan hieronder hoe jij je steentje bij kan dragen.

Werkzaamheden zullen voornamelijk bestaan uit:

  • Meehelpen op kookdagen of soep rondbrengen aan ouderen
  • Ondersteunen met de voorbereidingen voor Oma’s Soep activiteiten
  • Aansturen van je mede-vrijwilligers
  • Promoten van Oma’s Soep

Wat kan je van ons verwachten?

  • Leuke collega’s & mede-vrijwilligers
  • Fantastische avonturen en verhalen

Meld je aan door een mail te sturen naar fleur@omassoep.nl en dan nemen wij z.s.m. contact met je op.