Leuk dat je geïnteresseerd bent om vrijwilliger te worden bij Oma’s soep! Doordat alles voor onze ouderen op dit moment in de soep loopt, zijn wij naast de ouderwets gezellige kookdagen nu ook begonnen met ‘soep aan huis dagen’.  Inmiddels zijn wij actief in Amsterdam, Rotterdam, Groningen, Utrecht en Leiden. Lees hieronder kort hoe een soepdag eruit ziet of meld je gelijk aan!  

 

Soep aan huis dagen

Door de huidige situatie bezorgen wij pakketjes vol met heerlijke soepen, een motiverend kaartje en een verrassing aan huis bij ouderen in de omgeving. Wil jij meedoen? Pak dan je fiets en maak ook een oma of opa blij met een verse, gezonde, en duurzame soep in deze moeilijke tijden! 

De soep aan huis dagen worden minimaal 1 keer per week georganiseerd, waarbij je ongeveer 2 uur bezig zal zijn.  Iedereen is welkom op de Soep aan huis dagen bij Oma’s Soep. Meedoen is zowel voor vrijwilligers als voor ouderen gratis! Wil je meehelpen? Meld je dan aan onderaan deze pagina! 

Kookdagen 

In sommige steden zijn de kookdagen wél weer begonnen. De kookdagen van Oma’s Soep staan altijd in het teken van gezelligheid en plezier. Het is een unieke combinatie om met jong en oud samen heerlijke soep te maken. 

De kook dagen worden op verschillende data georganiseerd, waarbij je ongeveer 3 uur bezig zal zijn. Iedereen is welkom op de Soep aan huis dagen bij Oma’s Soep. Meedoen is zowel voor vrijwilligers als voor ouderen gratis! 

Per stad verschilt het of de kookdagen alweer begonnen zijn of dat wij alleen nog soep aan huis dagen organiseren. Benieuwd naar de mogelijkheden binnen jouw stad? Kijk onderaan deze pagina hoe jij je steentje kan bijdragen!

Amsterdam
Groningen

Meld je aan – Groningen https://forms.gle/Zzf6vaiqhvk8g9uL8 

Rotterdam

Meld je aan – Rotterdam https://forms.gle/4jCoseRAEBVY8ufe9 

Utrecht

Meld je aan – Utrecht https://forms.gle/AGyHJ6zc3dpxeHm9A 

Uitbreiden door heel Nederland

Ons doel is om door heel Nederland kookdagen te organiseren. Worden er nog geen kookdagen georganiseerd in jouw omgeving en ben jij bereid Oma’s Soep lokaal op te zetten? Mail dan naar max@omassoep.nl.